Любовна приказка се задава за няколко зодии през март. С отминаването

...
Любовна приказка се задава за няколко зодии през март. С отминаването
Коментари Харесай

Зодиите, които ще са във вихъра на любовта през МАРТ

Любовна приказка се задава за няколко зодии през март. С отминаването на ретроградния Меркурий разположението на планетите ще донесе същинско любовно благополучие за избрани представители на зодиака. Част от тях ще влюбят безпаметно, а други ще разпалят още веднъж огъня на пристрастеността с половинката. Вижте дали сте измежду знаците, които ще се потопят в магията на любовта този месец.
Телец
Телци, пълнолунието на 9 март ще огрее петия ви дом, обвързван с същинската обич. Предстои ви сантиментален епизод, който може да ви остави без мирис. Ако към този момент се срещате съществено с някого, напълно скоро може да чуете любовното самопризнание, на което от дълго време се надявате. В случай, че към момента сте необвързани, в дните към това пълнолуние, планетите може да ви изпратят вашата сродна душа, тъй че отворете сърцето си за новите красиви страсти, които се задават за него. Не се тормозете да излизате измежду хора и не отхвърляйте срещи. Настъпил е моментът да откриете своята половинка.
Рак
Раци, март ви е подготвил извънредно приятни мигове от любовно естество. Ако през последните месеци и седмица от отминалата година сте усещали известно напрежение във връзката си с колегата, то в този момент проблемите посред ви ще се изгладят. Най-вероятно половинката ви се е чувствала несигурна във вас и се е страхувала от постоянна връзка, само че към този момент е схванала, че съмнението й е ненужно. Очакват ви доста топли моменти, съгласие и споделено благополучие. За тези от вас, които към момента търсят своя сътрудник, звездите също ще са удобни – допустимо е да го срещнете на някакво събитие, на което ще има доста други хора, само че обаянието му ще завоюва точно вас.

Везни
Мили Везни, този месец имате големи шансове да срещнете същинската си обич. От много време търсите индивида, с който да се установите и да създадете своя дом и семейство, само че за жалост досега попадахте на несъответствуващи особи. Знаем, че изпитвате мощно отчаяние и даже съмнение към отсрещния пол, само че доста скоро тези страсти ще се заменят с трепети, за които копнеете дълго. Ще срещнете човек, който безусловно ще ви омагьоса и ще завоюва сърцето ви. Двамата ще се потопите в същински океан от страсти, който ще ви поведе по пътя на любовта. Обвързаните представители на знака могат да бъдат обхванати от луда пристрастеност по трета персона. Внимавайте, тъй като възприятията, които ще изпитате, ще са прекомерно мощни и могат да ви подбуден да действате безразсъдно. Помислете дали цената на пристрастеността си коства.
Риби
Риби, март ще е месец, който ще помните дълго. Излизате от своето положение на лека омърлушеност и пасивност, с цел да заблестите с чара и харизмата си. Вашето омагьосване в идващите дни ще е извънредно мощно. Заради него, а и освен, вашият сътрудник най-сетне може да ви изненада с предложение за брак. Тези от вас, които към този момент са обвързани, също ще се зарадват на засиленото внимание от половинката. Партньорът ви може да ви сюрпризира с сантиментална вечеря или други тип приятна страст единствено за вас двамата. Наследете й се, тъй като тя ще върне огъня посред ви. Ако към момента търсите своята половинка, послушайте интуицията си – в тези дни тя ще е изключително засилена и ще ви подскаже в кого може да откриете индивида, с който ще споделите бъдещето си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР